Hvad er et samlelån?
juni 23, 2021
Fordele og ulemper ved at køre i bil 
september 20, 2021

Ferien ligger lige for døren, men måske har du ikke helt fundet ud af, hvad din ferie skal bruges på og, hvor den skal afholdes. Hvis du er vant til at tage på flyrejser når du skal til en destination for at holde ferie, så kan du f.eks. prøve noget nyt, nemlig bilferie. At tage bilen med sig på ferie kommer nemlig med mange fordele, blandt andet frihed. Læs mere her.  

Planlæg din tur 

Hvis ferien skal afholdes på samme tid som så mange andre, i for eksempel industriferien, efterårsferien eller påskeferien, så kan det være en god idé at planlægge på forhånd. Overnatning på hoteller eller campingpladser, så kan der altså være rift om ledigheden. Det er selvfølgelig også muligt at være mere spontan, men hvis man rejser med for eksempel børn, så kan det være nemmere at turen går så glat som muligt.  

Hvis det er en lang tur, er det også en god idé at planlægge pauser på køreturen. Og det er man selvfølgelig også nødt til at have med sig i tidsplanen. Det kan være træls at ankomme midt om natten, hvis man har små børn med sig, derfor bør man så vidt muligt planlægge køreturen.  

Fortæl om dine oplever med kør-selv-ferie til andre 

Mange folk, som skal ud og rejse søger gerne informationer på nettet fra andre som har rejst til samme destination. Hvis du gerne vil dele dine erfaringer fra turen, både til dig selv og til andre, så kan du f.eks. blogge om den. Du kan for eksempel have din ege hjemmeside eller blog. Her kan det være nyttigt at bruge et webhotel til din side. Dette kan du læse mere om på MinIP. Her kan du også lære mere om IP-adresser og VPN. 

Inden I rejser afsted til det store udland, bør I dog læse rejsevejledningerne for landet eller landende, som I skal besøge. Det er altid en god idé at være opdateret på det gældende lands situation, så man ved, hvad man skal passe på blandt andet. Det er også vigtigt at have en god rejseforsikring med sig, samt at være sikker på, hvordan man er dækket når man tager sin bil med på ferie til udlandet.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *