Nyt fra nettet
oktober 25, 2019
Fem hjemmesider der er et besøg værd
februar 16, 2020
feriebil

feriebil

Herhjemme er det blevet mere og mere populært at tage på en kør-selv-ferie. Og det kan der være flere grunde til. For det første er der mange, der nyder den frihed, som der er over køreturen, der kan tages i det tempo, som der passer til den enkelte familie, for det andet er der flere, der nyder den kvalitetstid, man får sammen med sin familie i de mange timer, hvor man er i bilen.

Her bliver der masser af tid til gode snakke og sjove lege, og derfor er det i mange tilfælde sådan, at ferien allerede er begyndt lige så snart, at alle sætter sig ud i bilen. Sidst men ikke mindst er der også en økonomisk faktor ved en kør-selv-ferie. Med en sådan kan der nemlig spares på for eksempel flybilletter og i mange tilfælde også hotel, idet flere vælger at smide en campingvogn bag på bilen til en kør-selv-ferie.

Det skal du være opmærksom på når du kører på ferie

Dog er der flere ting, som man skal være opmærksom på, når man tager på en kør-selv-ferie. Noget af det vigtigste er, at der er styr på bilen. Og her er der især tre ting, som du skal være opmærksom på, således det sikres, at du får den aboslut bedste kør-selv-ferie, hvor du giver dig selv og din familie de bedste forudsætninger for en så god stund sammen som muligt.

Sørg for forsikringen

For det første skal du sørge for at have en god forsikring, der står klar til at hjælpe dig, hvis der skulle ske noget uheldigt. Det være sig for eksempel et uheld eller blot problemer med bilens motor, der gør, at I bliver hæmmet i jeres kørsel. En god forsikring skal altid stå til rådighed, når I har behov for det, og den skal være villig til at hjælpe næsten lige meget, hvilken situation som I befinder jer i.

Hav styr på vejhjælpen

For det andet er det en god ide at alliere sig med en god vejhjælp. Igen er dette en fordel, hvis der sker unoder med bilen, hvorfor man får behov for akut hjælp til at få den ud at køre igen. Det kan være, at man punkterer eller, at bilen pludselig ikke vil starte. I en sådan situation skal det være muligt hurtigt at få den hjælp, som man behøver, således man ikke bliver alt for forsinket i sin ferie og spilder for meget tid på blot transporten.

Bestil en afbudsrejse

For det tredje kan det være en fordel, at I vælger en kør-selv-ferie via en afbudsrejse, på den måde får I nemlig de aboslut billigste rejse tilbud. Og heldigvis er det muligt at finde en lang række forskellige afbudsrejser, hvis du tager et kig online. Her kan du finde nogle, der går til en destination som for eksempel Italien, der er et ideelt sted at tage på en kør-selv-ferie til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *