Leasing af en amerikaner varevogn
maj 3, 2018
Nyt fra nettet
maj 12, 2018

Er du også vild med fede gadgets, som kan gøre hverdagen lettere? Så er du landet det helt rigtige sted, her vil du nemlig finde 5 bil-gadgets, som du på ingen måde har lyst til at leve uden. Disse gadgets vil både give dig ro i maven, og de vil tale til din indre blærerøv, som gerne vil have nogle lækre gadgets, som man kan vise frem.

Hvor er min bil?

Det er de fleste bilejeres værste mareridt at træde ud på parkeringspladsen og indse, at deres bil er væk. Det kan være et rigtig stort job for politiet at finde den forsvundne bil, så hvis du gerne vil hjælpe dig selv ved altid at have styr på din bil, så kan du med fordel anskaffe dig en GPS-tracker.
Langt de fleste GPS-trackere fungerer gennem mobilmasterne, hvilket vil sige, at trackeren altid vil finde et signal, og derved kan du nemt spore den, hvis den er blevet stjålet, eller hvis du har været en smule klodset og har glemt, hvor du har parkeret bilen.

De fleste trackere gemmer også tracking-historien i op til 90 dage. Derved kan du se, hvor bilen er blevet stjålet, og hvor den er blevet kørt hen herefter.

Tal løs, selvom du kører bil

Håndfrie enheder har været en ting i lang tid, men de bliver smartere og smartere. Du kan nemlig nu finde en enhed, som bliver sat fast i bilen, og som automatisk opfanger signalet, når du sætter dig ind i bilen. Derved kan du besvare opkaldet ved at klikke på en enkelt knap, og du behøver ikke at bøvle med at tilslutte bluetooth enheden hver gang, du kører bilen.

Var det noget med en espresso på farten?

Der er en ny dansk opfindelse, som giver dig muligheden for en kaffe på farten, uden at du skal stoppe ved tankstationen.
Den nye opfindelse gør det nemlig muligt at lave en frisklavet espresso i bilen. Den får strøm fra lighterstikket, således skal man bare tilslutte nogle enkle elementer, og således har man en frisk kop kaffe på ganske kort tid – det er kaffe på farten.

Undgå at betale dumme penge med disse lækre bil-gadgets

Er du træt af at betale fartbøder, eller er du blot træt af at skulle bekymre dig om fotovogne? Så kan du blive reddet af denne nye bil-gadget. Der er nemlig blevet opfundet forskellige gadgets, som vil advare dig x antal meter, før du når til en registreret fotovogn. Derved kan du nå at slippe foden en smule fra speederen, således at slipper for en dum bøde.

Hvis du vil slipper for endnu flere dummebøder, så kan du prøve at spørge dig selv, hvad er den dummeste bøde, som kan undgås? Det kan for eksempel være den bøde, som man til tider kan få, hvis man har travlt og glemmer P-skiven. Så hvis du gerne vil spare penge gennem en bil-gadget, så kan du også anskaffe dig en elektronisk P-skive, som indstiller sig automatisk, når du parkerer bilen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *