Motorolie i skægget? Sådan får du det ud
april 17, 2018
Leasing af en amerikaner varevogn
maj 3, 2018

Kender du en, som netop har modtaget sit svendebrev? Så fortjener personen helt sikkert en svendegave for den gode indsats, men hvad køber man egentligt til den nyudlærte svend? Gennem denne artikel får du 5 sjove gaveideer, som helt sikkert vil glæde den heldige svend.

Find inspiration til fantastiske svendegaver

Har svenden fortjent en helt særlig oplevelse? Internettet er fyldt med sjove oplevelser, som kan gives i gave, derfor kan du med fordel overveje at give en oplevelse som svendegave. En oplevelse kan være mange ting, og det kan være alt fra en biograftur til en rejse. Valget af oplevelse kan du basere på, hvor tæt du er med svenden, og hvor mange penge du er villig til at ofre på den perfekte gave.

Hvis du er i tvivl om hvilken oplevelse, som du skal give, så kan du få inspiration til mange flere svendegaver.

Find en sjov gave til svenden

Vil du gerne finde sjove gaver til svenden? En sjov gave kan helt sikkert sætte et smil på modtagerens læber, og der er masser af sjove gaver at vælge imellem. Du kan for eksempel forære ham eller hende en sjov gave som selvlysende toiletpapir, en kæmpe spand Nutella eller en mankini til den selvsikre herre.

Ligegyldigt, hvad du vælger som den sjove gave, så kan du være sikker på, at gaven vil give et godt grin til både dig, modtageren og alle de andre gæster.

Skab skæg og ballade med denne gave

Hvis din gode kammerat er blevet svend, så er det altid lidt rart at lave lidt sjov med ham eller hende midt i det hele. Dette er en tid, hvor personen modtager en utrolig mængde ros, så nogle gange skal man som ven også sørge for at holde dem lidt nede. Dette kan du for eksempel gøre gennem en sjov gave, som kan drille dem lidt. Du kan for eksempel købe en urinkolbe til svenden og vedlægge et kort, hvor du beskriver de situationer, hvor han eller hun kunne få brug for sådan en.

Vælg en relevant gave til svenden

Svenden vil sikkert også blive rigtig glad, hvis du vælger en gave, som er relevant for personen fag. Derved kan du for eksempel købe et lækkert knivsæt til den nyuddannede kok eller et stykke lækkert værktøj til den nyuddannede tømrer.

Vise ord er også en god gave

Hvis du betragter dig selv som en person, der har en vis livserfaring, så kan et par vise ord også være en god gave til svenden. Når en svend er nyuddannet, så er personen ofte ret ung, og verden ligger og venter for personens fødder. Derfor kan du med fordel vedlægge et par vise ord i et kort sammen med gaven, det vil helt sikkert falde i god jord, og måske kan du være med til at forme den vej, som svenden nu begiver sig ud på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *