Er der tilstrækkelig høj sikkerhed for børnene i familiens bil? 
november 17, 2021
Dodge falder toppen på 2022 og 2023 Challenger
august 17, 2022

Har du lyst til at køre rundt i en autocamper og holde ferie på den måde, men har du ikke lige en halv eller hel million til at købe sådan en bil for, kan du jo vælge at ombygge en varevogn til din helt egen campervan.

Et populært fænomen – især i Amerika

Der er efterhånden mange mennesker, der har valgt at bruge tid på at bygge en gammel van om til en campervan, som man kan sove i, lave mad i og arbejde i. Der er endda mange, der har valgt at sælge eller opsige hus eller lejlighed for at bo permanent i deres van.

Du behøver ikke at tage den helt derud, hvor du flytter ind i din van. Du kan også sagtens bare ombygge en van til en beboelig vogn, som du kan tage på ferie i, når du har lyst til det. Fænomenet campervan er især blevet populært i USA inden for de sidste par.

Lær alt om ombygningen på Youtube

Lyder det som en idé for dig at få dig et hjem på fire hjul, men har du ingen idé om, hvor du skal starte med dit projekt, kan det som altid være en god idé at søge mod Youtube, hvor du kan lære alt om at bygge din egen campervan.

Der er rigtig mange på Youtube, der har lavet videoer om deres egen ombygning af en van, og som viser dig trin for trin, hvad du skal gøre for at gøre en van beboelig med alt det nødvendige udstyr.

Meget billigere end at købe en færdig autocamper

Med en autocamper betaler du jo langt hen af vejen også for den luksus, der følger med sådan en. De minder ofte om små hotelsuiter, når du træder ind i den.

Selvom du kan gøre det lækkert i en campervan, bliver det ikke helt så luksus som de dyreste autocampere. Men du kan sagtens stadig gøre den lækker nok til, at du snildt kan holde ud at holde ferie i den fra tid til anden. Og det giver altså bare en frihed at kunne køre rundt med sit hjem og sove, hvor du har lyst til.

Sådan finder du den bedste undervognsbehandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *