Flyttebil – fordele og ulemper ved at flytte med flyttebil
december 30, 2022
Billige dyner – sådan finder du den rigtige til din seng
juni 9, 2023

Overvejer du at købe Canopy Growth corporation aktier? Så kan du læse meget mere om virksomheden herunder og blive klogere på om det er den rigtige virksomhed for dine penge.

Canopy Growth Corporation er en Canadisk cannabis virksomhed, med hovedkvarter i Canada. Virksomheden blev grundlagt i 2013 af Bruce Linton, da han begyndte at kunne se at markedet for cannabis var ved at åbne sig. Og i 2019 var virksomheden blandt verdens største cannabisvirksomheder, målt på markedsværdi.


Virksomheden havde i 2021 en omsætning på 607mio CAD, ca 3,1mia danske kroner og ca 3000 ansatte.
Cannabis er særlig specielt for tiden, da flere lande åbner op for brug af lægeordineret cannabis, både til behandling af sygdomme men også en måde hvor de kan hjælpe narkomaner, og forhåbentlig være med til at sænke kriminalitet, som er grundet brugen af stoffer, eller manglen på penge, for at kunne købe cannabis illegalt på gader og stræder.


Blandt andet er Canada det andet land i verden som har gjort cannabis lovligt, med det formål at de prøver at skære ned på kriminalitet, og det ventes at flere lande følger trop, som udviklingen og erfaringen fra de lande som har åbnet op om cannabis viser sig. Derfor ser man også Cannabis virksomheder som regel er størst i Canada, da det er et lovligt stof, dog kræver det at man har licens til at fremstille og sælge cannabis.


målet for virksomheden er at de vil prøve at forbedre liv, og forsøge at udbrede brugen af lægeordineret cannabis, og i 2018 da det blev lovligt i Canada at sælge og bruge cannabis, eksploderede aktien nærmest og steg fra ca 2,5 CAD til lige under 70CAD. Siden da er aktien faldet en hel del tilbage, og ligger nu omkring 3-4CAD, men med en fremtid som kan gå hen og blive rigtig god for Canopy Growth Corporation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *