Tag bilen med på efterårseventyr
oktober 15, 2021
Byg din egen campervan
maj 2, 2022

De fleste familier i Danmark er meget glade for deres bil, og benytter en ofte. Både når der skal hentes og bringes i institution, når der skal handles til weekenden i centret, og når turen går i sommerhus eller på ferie. Bilens sæder er jo designet så de passer til voksne. Der er god plads på bagsæderne, og selerne har en god længde, hvis det er voksne, der skal bruge dem. Men skal der sidde børn på bagsæderne, så er det sikrest at sætte dem i en autostol. 

Hos autostol.dk/isofix-og-sele-montering finder du autostole, der fastgøres direkte til bilens karrosseri, ved brug af isofix fastspænding. Med denne metode undgår du glidende autostole på bagsædet, forårsaget af slappe sikkerhedsseler og ujævne sæder. Med direkte fastgøring på karrosseriet, kommer sikkerheden helt i top. Og som forældre er det naturligvis sikkerheden vi sætter allerhøjest, når det gælder børn i bilen. 

På tur med familien 

Et andet parameter, der spiller en stor rolle, særligt på længere ture, er komforten. Vi ved selv, hvor vigtigt det er, at man sidder behageligt, når man kører i bil. En autostol skal også være behagelig at sidde i. En behagelig autostol vil gøre selv lange ture lettere at udholde. Man skal tænke på at børn naturligt har et behov for at bevæge sig. Det er der ikke meget plads til i en autostol. 

Et tredje aspekt er udsynet. Det er vigtigt at barnet kan se hvad der foregår, når vi transporterer dem rundt i bil. Det forebygger transportsyge, og det fjerner opmærksomheden fra den nedsatte bevægelighed, som jo er nødvendig for at opnå sikkerhed i bilen. Hvis man kan samtale med sit barn, under kørslen, om det, man kører forbi, så vil turen ikke føles så lang. Og man kommer også tættere på hinanden. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *