Leasing af en amerikaner varevogn
maj 3, 2018
Nyt fra nettet
maj 12, 2018

Venter du og din partner en lille ny? Så er det vigtigt både at gøre huset og bilen børnevenlig, og denne artikel vil gerne give dig 4 tips til, hvordan du skaber den ideelle børnebil. De to første tips vil handle om det rent praktiske, og de sidste to tips vil handle om, hvordan køreturen også kan blive underholdende for de små.

Kan barnevognen være der?

Det bliver ofte nødvendigt at tage barnevognen med i bilen, så det er et krav, at bilen kan rumme en barnevogn. Heldigvis kan mange barnevogne klappes sammen, og derved vil de optage mindre plads. Denne lækre funktion får du blandt andet, hvis du vælger en Odder Barnevogn.
Disse barnevogne har alt, hvad man kan drømme om, og så er de også virkeligt praktiske.

Sikkerheden er det vigtigste

Det vigtigste, når du skal klargøre din bilen, er sikkerheden. Barnet skal være spændt ordentligt fast jævnfør de relevante lovkrav. Denne sikkerhed kan man opnå gennem en autostol, der er dog nogle ting, som man skal overveje først. Man skal nemlig vælge forskellige autostole efter barnets alder og højde.
Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så kan du med fordel kigge nærmere på en autostol.

Lad barnet underholde sig selv

Når du har styr på barnevognen og autostolen, så er der andre ting, som du kan gøre, hvis barnet skal have en behagelige køretur. Især hvis I skal køre langt, så kan det være rart for både dig og barnet, at barnet er underholdt. Hvis du kører bilen, så er det naturligvis ikke muligt for dig at give barnet den opmærksomhed, som det nogle gange kræver at underholde et barn, men der er heldigvis andre muligheder.

Hvis du skaffer noget legetøj, som ligger fast i bilen, så vil barnet associere bilen med et sted, hvor der er plads til sjov og hygge, og derved vil han eller hun altid glæde sig til en lille køretur. Så udstyr bilen med noget spændende og sjovt legetøj, således at barnet kan underholde sig selv, i mens du fokuserer på at køre bilen.

Hvad når barnet bliver lidt ældre?

Når barnet bliver en smule ældre og efterhånden er blevet træt af rangler og andet legetøj, så er der andre muligheder, hvorpå du kan underholdet barnet.
Dette kan blandt andet være gennem sange, derfor kan det være yderst effektivt, hvis du anskaffer nogle sjove cd’er til bilen. Dette kan enten være historier, som bliver læst op, eller det kan være børnesange, som hele familien kan synge med på.

En anden ide, som du kan drage fordel af, er et dvd-system eller en IPad. Du kan med fordel belønne dit barn, således at han eller hun får lov til at se lidt tegnefilm, når I kører i bil. Dette vil nemlig give barnet noget at glæde sig til.

Med disse 4 tips så burde I kunne køre på en sikker måde samtidig med, at barnet har det utroligt sjovt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *